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Publicado por Mint Editions 12/1/2020, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: BargainBookStores, Grand Rapids, MI, Estados Unidos de America
Libro
Paperback or Softback. Condición: New. The Physiology of Taste 0.44. Book.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Lakeside Books, Benton Harbor, MI, Estados Unidos de America
Libro
Condición: New. Brand New! Not Overstocks or Low Quality Book Club Editions! Direct From the Publisher! We're not a giant, faceless warehouse organization! We're a small town bookstore that loves books and loves it's customers! Buy from Lakeside Books!.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: booksXpress, Bayonne, NJ, Estados Unidos de America
Libro
Soft Cover. Condición: new.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Lucky's Textbooks, Dallas, TX, Estados Unidos de America
Libro
Condición: New.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: California Books, Miami, FL, Estados Unidos de America
Libro
Condición: New.
Publicado por Graphic Arts Books, 2021
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: PBShop.store US, Wood Dale, IL, Estados Unidos de America
Libro
PAP. Condición: New. New Book. Shipped from UK. Established seller since 2000.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Russell Books, Victoria, BC, Canada
Libro
Paperback. Condición: New. Special order direct from the distributor.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: GF Books, Inc., Hawthorne, CA, Estados Unidos de America
Libro
Condición: Fine. Book is in Used-LikeNew condition. Pages and cover are clean and intact. Used items may not include supplementary materials such as CDs or access codes. May show signs of minor shelf wear. 0.44.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Ria Christie Collections, Uxbridge, Reino Unido
Libro
Condición: New. In.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Ria Christie Collections, Uxbridge, Reino Unido
Libro Impresión bajo demanda
Condición: New. PRINT ON DEMAND Book; New; Fast Shipping from the UK. No. book.
Publicado por Graphic Arts Books, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: THE SAINT BOOKSTORE, Southport, Reino Unido
Libro Impresión bajo demanda
Paperback / softback. Condición: New. This item is printed on demand. New copy - Usually dispatched within 5-9 working days.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Brook Bookstore, Milano, MI, Italia
Libro
Condición: new.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Revaluation Books, Exeter, Reino Unido
Libro
Paperback. Condición: Brand New. 196 pages. 8.00x5.00x0.42 inches. In Stock.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Kennys Bookshop and Art Galleries Ltd., Galway, GY, Irlanda
Libro
Condición: New.
Publicado por Mint Editions 2020-12, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Chiron Media, Wallingford, Reino Unido
Libro
PF. Condición: New.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Kennys Bookstore, Olney, MD, Estados Unidos de America
Libro
Condición: New.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Brook Bookstore On Demand, Napoli, NA, Italia
Libro Impresión bajo demanda
Condición: new. Questo è un articolo print on demand.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: PBShop.store UK, Fairford, GLOS, Reino Unido
Libro
PAP. Condición: New. New Book. Shipped from UK. Established seller since 2000.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: Smartbuy, Einbeck, Alemania
Libro Impresión bajo demanda
Taschenbuch. Condición: Neu. nach der Bestellung gedruckt Neuware - Printed after ordering - Originally published in 1825, Physiology of Taste is a culinary masterpiece that gives insight into the history and practice of eating, both together and alone. The author uses a unique storytelling style to detail the sensual art of fine dining.Jean Anthelme Brillat-Savarin believes that what you eat is a reflection of who you are. Through years of observation and study, he created a book detailing the art and science of food. He takes a philosophical approach that applies common epicurean ideas. He discusses the influence of taste and smell, as well as the power of flavor. Through anecdotes and essays, the author explores the principles of gastronomy and the hierarchy of foods within a diet. Many of the book's musings are still relevant and maintain their value in the modern world.Jean Anthelme Brillat-Savarin understood the critical impact of food on the body and mind. With Physiology of Taste, he illustrates the effects of cooking and consuming a meal. Eating is a social convention that's also essential to survival. It's an artform and science that can resonate with all.With an eye-catching new cover, and professionally typeset manuscript, this edition of Physiology of Taste is both modern and readable. 198 pp. Englisch.
Publicado por Mint Editions, 2020
ISBN 10: 1513268589ISBN 13: 9781513268583
Librería: moluna, Greven, Alemania
Libro Impresión bajo demanda
Condición: New. Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. Über den AutorJean Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826) held several notable positions including lawyer, teacher and politician. Yet, he s best known for his passion and promotion of the culinary arts. Born in France, Bril.