"Sinopsis" puede pertenecer a otra edición de este libro.
"Sobre este título" puede pertenecer a otra edición de este libro.
Gastos de envío:
EUR 3,71
A Estados Unidos de America
Descripción Condición: New. Brand New. Nº de ref. del artículo: 9780811708036
Descripción Hardcover. Condición: new. Nº de ref. del artículo: 9780811708036
Descripción Condición: New. Nº de ref. del artículo: 313081-n
Descripción Hardcover. Condición: New. In shrink wrap. Nº de ref. del artículo: 20-07623
Descripción Hardcover. Condición: new. Hardcover. Discusses smokers you can build or purchase and gives tips on how to run them for optimum results. Various fuels to use are mentioned as well. There is also a chapter on brines and seasonings, and several chapters on how to smoke different foods, including turkey, cheese, sausage, fish, beef, nuts, wild game, and much more. How to smoke a variety of foods, including turkey, cheese, sausage, fish, beef, nuts, wild game. A classic reference. Shipping may be from multiple locations in the US or from the UK, depending on stock availability. Nº de ref. del artículo: 9780811708036
Descripción Hardcover. Condición: new. New. Fast Shipping and good customer service. Nº de ref. del artículo: Holz_New_0811708039
Descripción Hardcover. Condición: new. Buy for Great customer experience. Nº de ref. del artículo: GoldenDragon0811708039
Descripción Hardcover. Condición: new. New. Nº de ref. del artículo: Wizard0811708039
Descripción Hardcover. Condición: new. New Copy. Customer Service Guaranteed. Nº de ref. del artículo: think0811708039
Descripción Condición: New. Num Pages: 160 pages, illustrations. BIC Classification: WBW. Category: (G) General (US: Trade). Dimension: 235 x 159 x 18. Weight in Grams: 390. . 1971. Revised ed. Hardcover. . . . . Nº de ref. del artículo: V9780811708036